World Seed Program

World Seed Program is een Nederlandse, in 2009 opgerichte social enterprise en werkt zonder winstoogmerk. We hebben ruime ervaring met de verkoop en distributie van groentezadenpakketten aan goede doelen en internationale hulporganisaties. Tegen een absoluut lage prijs bieden we de zorgvuldig samengestelde groentezadenpakketten aan voor gezinnen in nood.

U helpt gezinnen in uw (sponsor-)hulpprogramma daadwerkelijk en praktisch aan verse groente. 


samen met u hebben we één doel: gezinnen voorzien van verse groenten!

Stanley uit Moldavië: "Wanneer ik de gezinnen in ons sponsorprogramma bezoek, dan geniet ik van alle groene tuinen. En iedereen is uiteindelijk blij met een mooie oogst. Alle inspanningen worden rijkelijk beloond!"


onze ervaring

Tientallen goede doelen en internationale hulporganisaties helpen gezinnen in nood met  groenten verbouwen. Lokale projectcoördinatoren ervaren, dat een groentezadenpakket een gezin in nood daadwerkelijk helpt.

World Seed Program groentezadenpakketten worden gebruikt in onder andere: 


Albanië

Kroatië
Roemenië
Angola
Moldavië

Oeganda

Abchazië
Namibië
Tadzjikistan
Kenia

Letland     
Nepal
Indonesië 

Rusland
Hongarije

Myanmar    Soedan
Suriname    Congo
Bulgarije


Deze website is op uw project locatie beschikbaar in alle talen die door Google Chrome, Safari en Firefox worden ondersteund.

Inga, sponsorprogramma coördinator in Letland: "Een groentetuin is een bron van inspiratie en verwondering. Veel moeders vinden rust en ontspanning bij het onderhoud van hun groentetuin."